Erbjudanden

Brottas ni med hur ni ska få skapa en attraktiv arbetsplats för inkluderande digitala möten? Eller letar ni efter enkla sätt göra arbetet i Microsoft 365 säkert samtidigt som ni efterlever regelverk? Det kanske mest handlar om att automatisera repetitiva arbetsmoment så ni kan fokusera på mer värdeskapande arbetsuppgifter. Då har ni kommit rätt!

Till våra erbjudanden Till våra abonnemangstjänster

We are leading edge •

Microsoft Partner of the year award

2022


Compliance

”Partnern har under lång tid arbetat med våra erbjudanden inom produktivitet, säkerhet och efterlevnad och har varit djupt engagerade tillsammans med kund kring frågor som riskutvärdering och riskhantering. Därför är vinnaren av Årets Compliance Partner Exobe!"

Läs mer

2021


Modern Work

”Vinnaren är ett bra exempel på hur en - Born in the Cloud - ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett - Starkare Tillsammans”

Läs mer

2019


Best Digital Customer Journey

”För att ha hjälpt kunden ta nästa steg i sin digitala transformation med utgångspunkt i hög teknisk kompetens och förståelse för kundens utmaningar. Med sin lösning har partnern visat hur innovation och teknik verkligen kan transformera och effektivisera utförande, processer, analys och utfall hela vägen. [...] Digitalisering och Transformation På Riktigt!”

Läs mer

2016


Modern meetings and telephony

“Vinnaren har genom att använda Skype for Business fått sina kunder att uppnå en enklare och bättre upplevelse där samma verktyg nyttjas för kommunikation och samarbete inom och utanför organisationen”

Läs mer

Våra erbjudanden

Våra abonnemangstjänster

pexels-matheus-natan-1813392
microsoft gold partner

Följ oss!

Vi brinner för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Vill du vara säker på att inte missa något, se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin.