Erbjudanden

Brottas ni med hur ni ska få skapa en attraktiv arbetsplats för inkluderande digitala möten? Eller letar ni efter enkla sätt göra arbetet i Microsoft 365 säkert samtidigt som ni efterlever regelverk? Det kanske mest handlar om att automatisera repetitiva arbetsmoment så ni kan fokusera på mer värdeskapande arbetsuppgifter. Då har ni kommit rätt!

Till våra erbjudanden Till våra abonnemangstjänster

We are leading edge •

Microsoft Partner of the year award

2023


Modern work

"Genom ett nära samarbete med våra säljteam har de drivit flera transformativa affärer med kundens produktivitet i fokus, både lokalt och internationellt..."

Läs mer

2022


Compliance

”Partnern har under lång tid arbetat med våra erbjudanden inom produktivitet, säkerhet och efterlevnad och har varit djupt engagerade tillsammans med kund kring frågor som riskutvärdering och riskhantering..."

Läs mer

2021


Modern Work

”Vinnaren är ett bra exempel på hur en - Born in the Cloud - ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa...”

Läs mer

2019


Best Digital Customer Journey

”Med sin lösning har partnern visat hur innovation och teknik verkligen kan transformera och effektivisera utförande, processer, analys och utfall hela vägen..."

Läs mer

2016


Modern meetings and telephony

“De har fått sina kunder att uppnå en enklare och bättre upplevelse där samma verktyg nyttjas för kommunikation och samarbete inom och utanför organisationen...”

Läs mer

Våra erbjudanden

Våra abonnemangstjänster


MICROSOFT SOLUTIONS & SPECIALIZATIONS PARTNER

Exobe_Microsoft_Solutions_Partner_Digital_&_App_Innovation_Azure

Digital & App Innovation

Som en Solutions Partner för Digital & App Innovation visar Exobe bred kompetens för att hjälpa kunder att modernisera befintliga applikationer och bygga molnbaserade appar.

Exobe_Microsoft_Solutions_Partner_Security

Security

Som en Solutions Partner för Security visar Exobe bred kompetens för att hjälpa kunder att skydda hela sin organisation med integrerade säkerhets-, efterlevnads- och identitetslösningar.

Exobe_Microsoft_Solutions_Partner_Infrastructure_Azure

Infrastructure

Som en Solutions Partner för Infrastructure visar Exobe bred kompetens för att hjälpa kunder att påskynda migreringen av viktiga infrastrukturer och arbetsflöden till Azure.

Exobe_Microsoft_Solutions_Partner_Modern_Work_Spec

Modern Work

Som en Solutions Partner för Modern Work visar Exobe bred kompetens för att hjälpa kunder att öka sin produktivitet och genomföra skiftet till hybridarbete med Microsoft 365.

Adoption and Change Management
  • För att våra kunder ska kunna uppnå önskade affärsresultat är det kritiskt att deras användare antar nya tjänster och omfamnar nya beteenden. Vi hjälper kunderna att framgångsrikt övergå till nya processer och beteenden.
Calling for Microsoft Teams
  • Specialiseringen Calling för Microsoft Teams erbjuder bevisad framgång och omfattande expertis för att implementera Microsoft 365 Phone System.
Meetings and Meeting Rooms for Microsoft Teams
  • Specialiseringen Möten och Mötesrum för Microsoft Teams erbjuder bevisad, verifierbar expertis för att implementera möteslösningar för Microsoft Teams. Denna expertis verifieras genom kundreferenser och Microsoft-examensbevis, vilket säkerställer att Exobe kan implementera och hantera Teams Meetings Room-enheter, nätverksplanering och åtgärder för mötesarbetsbelastning.
Modernize Endpoints
  • Med specialistkompetens inom Modernize Endpoints stöttar vi kunder med teknisk expertis och rådgivning kring hur de bäst sätter upp och konfigurerar sin hybrida arbetsmiljö.

Följ oss!

Vi delar gärna med oss av kunskap, erfarenheter och inspiration. Följ oss på LinkedIn eller ta del av vårt nyhetsbrev, så får du ta del av insikter först av alla.