exobe_ms2

Vi på Exobe har återigen blivit utsedda till årets partner av Microsoft, denna gång inom kategorin Modern work. Vid prisceremonin på Partner Inspiration Day 18 september fick vi ta emot utmärkelsen tillsammans med juryns motivering:

"Genom ett nära samarbete med våra säljteam har de drivit flera transformativa affärer med kundens produktivitet i fokus, både lokalt och internationellt. Några exempel: Internationell Teams voice-utrullning i 48 länder med 262 siter och 10.000 seats, drift och förvaltning av Microsoft Teams Rooms hos en större, svensk bank samt har en stor kund inom tillverkande industri där de har rullat ut Teams-telefoni globalt. Dessutom håller de tre stycken specialiseringar i MAICPP inom modern work och har utmärkt sig med grymma leveranser i våra workshopprogram.”

Vi är såklart väldigt stolta över priset och ser fram emot fortsatt fint samarbete med såväl Microsoft som med våra kunder!

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden