teamsdagen_exobe_blogg

Det är snart 100 dagar kvar till Teamsdagen som tar plats både online och live på Münchenbryggeriet i Stockholm den 21e September, och såklart är vi med och deltar!

I år har vi ett bra gäng kollegor som pratar om allt mellan hybrida arbetssätt & att leda i en digital förändring.

Vi har Annie Petersson & Fredrik Blid som kommer prata om hur man får bästa mötesupplevelsen för alla deltagande. Både de på distans och de som är närvarande. Lokaler, inredning & teknik… ja allt detta kommer dessa två stjärnor ta upp. 

Ralph Lindgren & Sophia Andersson tar upp ett ambassadörsprogram de jobbat på tillsammans med Länsförsäkringar. Hur gör man för att bäst leda en stor grupp personer i en digital förändring? Dom här två har de allra bästa svaren. 

Och senare kommer även vår egen Nicolas Kheirallah att prata om hur man allra bäst kommer igång med Viva för era organisationer.

"Nu lite drygt två år senare så ställer vi om och får träffas igen, men vi vill inte missa online-deltagarna så i år blir Teamsdagen ett hybrid-event"

Det talas ju om hybridmöten och förändringar och Linus Cansby, en utav arrangörerna av Teamsdagen pratar om de olika ändringar Teamsdagen fått göra för att bli bästa möjliga för alla deltagare.

"Det ska bli så roligt att arrangera Teamsdagen igen, första gången vi arrangerade Teamsdagen var det en fysisk konferens och vi kände sådant stort intresse med lång väntelista för besökare. Sedan kom pandemin så vi fick ställa om och göra Teamsdagen till ett online-event som vi sände vid tre tillfällen med över 2800 unika tittare som mest. Nu lite drygt två år senare så ställer vi om och får träffas igen, men vi vill inte missa online-deltagarna så i år blir Teamsdagen ett hybrid-event. Även om Teamsdagen tar mycket tid att arrangera så är det väldigt roligt, det är något annorlunda än det jag hjälper kunder med till vardags som konsult på Exobe."

"I år är vi inte enbart representerade som experttalare utan även väldigt stolta Guldsponsorer till Teamsdagen. Det möjliggör för oss att dela kunskap och insikter på flera intressanta sätt före, under och efter dagen med unika upplevelser. Det ger oss också en möjlighet att påminna om att vi som tidigare Altitude 365 och Uclarity nu är Exobe, där vi kan stötta våra kunder på hela resan, från en grundläggande säker infrastruktur till att slutanvändarna faktiskt hittar sitt eget värde i att använda nya digitala verktyg."
Säger Johan Cronquist Waxberg, Partner och Marknadsentusiast på Exobe.

Utöver våra grymma specialister så finns det ju ett stort gäng andra talare som man absolut inte får missa, gå in och kika här: teamsdagen.se

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden