DSC05141

– roadshow i april-juni 2024

Teams Premium är lösningen för dig som vill ha bättre och säkrare mötesupplevelser. Detta får du genom AI-genererade summeringar och skyddade möten som tydligt indikerar vilken nivå av känslighet mötet har inklusive ”end-to-end-kryptering”.

Nyligen slopade Skatteverket sin tidigare policy om att inte nyttja Teams. Ett av skälen är de säkerhetsfunktioner som kommer med Teams Premium, och idag ser vi Teams som den säkraste och mest pålitliga plattformen för digitala samarbeten. Med funktioner som AI-driven mötesassistent, förbättrad webbinarfunktionalitet och realtidsöversättning täcker Teams Premium de flesta behov, både ur ett säkerhets- och funktionalitetsperspektiv.

Roadshow med frukostseminarium

Under april, maj och juni ger vi oss ut på en roadshow för att inspirera och sprida kunskap om Teams Premium. Under avslappnade frukostformer kommer vi att dela med oss av våra erfarenheter, ge tips på lyckad implementering och ge utrymme för frågor och funderingar. Vi stannar till i Göteborg, Örebro, Malmö och Stockholm. Att anmäla sig är kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat, så först till kvarn.

Vad kommer vi att prata om?

• Förbättrade mötesupplevelser: Ökad tillgänglighet och effektivitet med funktioner som automatisk transkribering, översättning och sammanfattning.
• Personanpassade mötesvyer: Lär dig hur virtuella bakgrunder, anpassade layouter och individuella presentationsstilar kan höja upplevelsen i dina möten.
• Förbättrad webbinarsfunktionalitet: Få en introduktion till hur du kan hantera registrering och uppföljning, anpassade brandingalternativ samt avancerad publikinteraktion.
• Utforska möjligheterna: Få en djupgående genomgång av de avancerade säkerhetsfunktioner som Teams Premium erbjuder. Ta reda på hur dessa funktioner kan anpassas för att främja ett säkrare samarbetsklimat inom din organisation.
• Inspireras av exempel: Låt dig inspireras av konkreta exempel på hur andra företag har dragit nytta av Teams Premium och dess säkerhetsfunktioner.
• Förbered för framtiden: Få en klar förståelse för hur Teams Premium och AI kan stödja säkert beteende inom din organisation och accelerera samarbeten, både internt och externt.

Så här ser programmet ut, oavsett tillfälle:
08:30-09:00 Frukost
09:00-10:30 Seminarium

Välj din stad för att komma till rätt anmälningsformulär:

24 april: Örebro. Slottet (Gustav II Adolfs förmak)anmälan

21 maj: Malmö. STUDIO Meetingpoint, Nordenskiöldsgatan (Act+Create)anmälan

23 maj: Stockholm. United Spaces, Torsgatan (Gasverket)anmälan

4 juni: Göteborg. Entreprenörsgatan Coworking (Orangeriet), Sankt Eriksgatan 6anmälan

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden