P1013306_cropped

I höst är det äntligen dags för Teamsdagen 2023 som tar plats både online och live på Münchenbryggeriet i Stockholm den 4:e Oktober och vi är såklart med och deltar.

I förra året gick vi in som guldsponsor. I vår monter fann ni oss på plats tillsammans med det otroliga Front Row Table som drog åt sig en massa blickar. Nu flyttar vi in igen med samma bord, men en ny unik upplevelse som ni verkligen inte vill missa! Denna gången är vi med som After Work Sponsor - Något vi är väldigt stolta över och vill såklart fira tillsammans med er!

P1013202

Även i år har vi med våra främsta experter och de kommer prata om några av de mest heta ämnena; mötesrum och mötesupplevelser i olika former och hur man på bästa sätt misslyckas i Teams.

Annie Petersson & Fredrik Blid är tillbaka upp på scen med uppföljaren av förra årets succé: hur man får bästa mötesupplevelsen för alla deltagande. Både de på distans och de som är närvarande. Lokaler, inredning & teknik… Ska bli kul att se hur de ska ta detta vidare.

Kolla på förra årets session här!

Anders Gren & Ville Gullstrand våra experter på säkerhet, migrering och Power BI kommer hålla en session om hur man misslyckas i Teams. Känner jag dessa rätt så kommer det inte bara vara lärorikt men också väldigt underhållande!

Och senare kommer även vår egen Mathias Huber prata om måendet på våra mötesrum. Hur viktigt är det egentligen att tänka igenom helheten och underhålla rummen? Han kommer visa hur man knyter ihop mötesrummets alla unika komponenter i en och samma vy.

Utöver våra grymma specialister så finns det ju ett stort gäng andra talare som man absolut inte får missa, gå in och kika här: teamsdagen.se

Som alltid så ser vi väldigt mycket fram emot detta men framförallt att komma ut och träffa er, byta kunskap och skapa minnen tillsammans. Vi hoppas såklart även att vi ses där. Just nu finns det en rabattkod på 25% för de som redan vill säkra sina platser.

Rabattkoden är: TALARKOMPIS

Häng med!

Detta hände på Teamsdagen 2022

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden