Jakten efter perfektion | Altitude 365 kommer aldrig att bli det företag som symboliserar måttfullhet! Vi är det företag som förknippar oss med personer som vigt sitt liv till att ständigt förfina och dela sina kunskaper med målet att uppnå perfektion, precis som vår stolta VM-hopp Sadik Sadik.

Det är dags för en ”riktig” Black Belt på Altitude 365

Sadik Sadik är en extremt meriterad fighter med bland annat meriter såsom; VM Medaljör, 24 ggr Svensk Mästare, 3 ggr Bulgarisk Mästare, Nordisk Mästare, World Cup Medaljör, Golden League Medaljör, Finnish Open – Guld & Silver (Utsedd till Bästa Fighter), Estonian Open – Guld & Silver, Swedish Open – Guld och Förutom dessa meriter har Sadik vunnit allt som går att vinna på svensk mark.

Årets VM körs 6-11 November i Madrid och deltävlingarna i Premier Leuge och Serie A körs enligt nedanstående schema:

– Jag har dedikerat stora delar av mitt liv till att ständigt förfina och dela med mig av mina kunskaper med målet att uppnå perfektion. Det är därför extra roligt att samarbete med ett bolag som Altitude 365 där vi på många sätt delar visionen, även om vi utövar den i helt olika grenar.

Sadik Sadik

5 Dan, Black Belt

Relaterat inlägg: Två SM Guld Till Sadik Sadik och Team Altitude

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden