Karate SM 2018 | Nu i helgen den 23–24 mars gick årets Karate SM av stapeln. Årets SM arrangerades för första gången i Solna och det var närmare 300 deltagare från 69 klubbar som deltog.

Två SM-guld till Sadik Sadik och TEAM Altitude

Altitude 365 kommer aldrig att bli det företag som symboliserar måttfullhet! Vi är det företag som förknippar oss med personer som vigt sitt liv till att ständigt förfina och dela sina kunskaper med målet att uppnå perfektion, precis som vår TEAM Altitude medlem Sadik Sadik.

Det är därför extra kul att få gratulera Sadik till helgens två SM-guld, där han vann både Kumite -84kg samt lag Kumite som är ännu ett bevis på att strävan efter perfektion lönar sig i alla led.

– Resultatet blev Guld i viktklassen efter 4 matcher. Kroppen kändes skönt och lätt och det är precis den känslan jag vill ha, där jag är lätt, snabb och fokuserad på allt omkring mig. Nu gäller det att behålla den känslan och fortsätta med träningen som vanligt inför kommande tävlingar.

Förutom Guld i -84kg klassen blev det även Guld i Lag 🙂

Sadik Sadik

TEAM Altitude, 5 Dan, Black Belt

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden