Sommaren börjar så sakta övergå i höst, med de sista semesterresorna avklarade och årets kräftskivor hägrande runt hörnet. Hösten innebär också tillbaka till jobbet och nystart för arbetsåret. På Altitude 365 har vi en mycket spännande höst framför oss och kalendern är redan nu fylld med evenemang och träffar. Om du deltar på något av evenemangen, passa på att träffa oss och lyssna på vad våra kloka medarbetare har att säga.

Här är några av evenemangen där vi kommer att delta under hösten.

Microsoft Teams Roadshow (16 September)

Altitude håller i två sessioner på höstens roadshow hos Microsoft, där partners och branschfolk träffas för att utbyta erfarenheter kring Microsoft Teams. Kontakta oss redan nu här!

Kommundagen (26 September)

Microsoft håller i en dag för svenska kommuner och vi är inbjudna tillsammans med en av våra kunder för att berätta om hur vi jobbar tillsammans. Se exempel på hur vi jobbar här!

Most Valuable Professionals för Teams

– Amsterdam (7-10 Oktober)

De skarpaste Microsoft-experterna från runt om i Europa har valts ut och bjudits in för detta evenemang i Amsterdam. Experterna erbjuds ett fullspäckat schema och möjlighet att nätverka både med varandra och med representanter direkt från Microsofts produktgrupp. Altitude kommer att vara på plats och vi ser fram emot att ta med oss massor av nya idéer och insikter om Teams hem till våra kunder. Se vår workshop för Teams

TechDays Pre-day (22 Oktober)

Under uppvärmningen till den 10:e utgåvan av Microsoft TechDays kommer Altitude 365 att hålla i en 6 timmar lång workshop. Om du ska dit – kom och delta!

TechDays (23-24 Oktober)

TechDays blir något alldeles speciellt i år när det är 10-årsjubileum och vi är stolta över att få hålla i totalt 4 st session tillsammans med den välkände föreläsaren och Office 365-experten Magnus Björk. Under TechDays dagarna hittar ni oss på följande:

  • PowerApps session
  • Holmens digitalisering
  • Säkerhet

 

Hösten ser alltså redan nu riktigt bra ut och vi ser fram emot att fortsätta hjälpa både kunder och partners i branschen att utveckla användandet av Microsofts tjänster i Sverige. Har du några frågor eller funderingar får du gärna skriva till oss här annars ser vi fram emot en händelserik höst tillsammans!

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden