Plötsligt händer det! | Altitude 365 har blivit utsedda till ett av Sveriges mest framgångsrika företag av DI Gasell och är därmed ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag.

Det är bara några veckor sedan vi tog emot den prestigefyllda utmärkelsen ”Årets Microsoft Partner för bästa digitala kundtransformation” och nu är vi även ett Gasell företag, vilket är ett bevis föra att vi inte bara har ett spännande erbjudande till våra kunder utan även byggt ett bolag i toppklass.

Dock är detta inget som inträffat över en natt, utan resultatet av extremt kunniga medarbetare, deras engagemang, driv och förmåga att adressera våra kunders utmaningar med hjälp av ett innovativt synsätt och Microsofts molnerbjudande.

Jag vill därför passa på att tacka er alla för att ni är dom ni är och tillsammans gjort detta möjligt för oss som bolag!

Om DI Gasell
Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag i 21 län. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag.

Vill du veta mer om DI Gasell följ denna länk.

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden