1715183596867
Vid veckans Envision AI Connection-event blev vi på Exobe, som en av få svenska partners, inbjudna till Microsofts program Responsible AI Innovation Center Initiative (RAIIC). Programmet syftar till att främja innovativa och ansvarsfulla AI-lösningar, samt att skapa ett forum för Microsoft-partners.

Vi på Exobe ser utnämningen som en fjäder i hatten och ytterligare ett bevis på vår förmåga att skapa värde för våra kunder genom att implementera och optimera nya Microsoft-lösningar. Som en del i RAIIC-programmet kommer vi bland annat att få access till Microsofts AI tech-community, få djupare kunskap kring AI samt möjlighet att dela erfarenheter med andra partners. I centrum för programmet står Azure Open AI och Copilot för Microsoft 365.

För våra kunder innebär detta att vi kan växla upp vårt erbjudande inom AI, att vi kan accelerera resan från idé till verklighet och inte minst skapa bästa förutsättningar för ökad ROI.

Vill du veta mer om Responsible AI Innovation Center Initiative? Hör av dig till Tommy Clarke!

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden