ed-hardie-xG02JzIBf7o-unsplash

Exobe har kvalificerat sig för ytterligare två Microsoft Advanced Specializations utmärkelser. Advanced Specialization tilldelas till Microsoft Guld-partners som har certifierade medarbetare, kundreferenser från projekt inom aktuellt område samt aktiva användare hos kunder.  

De två nya kompetenserna som Exobe har kvalificerat sig för är Advanced Specialization Calling for Microsoft Teams samt Advanced Specialization Meetings and Meeting Rooms for Microsoft Team.  

Exobe är redan Microsoft Guldparter på flera områden, men det är extra roligt att kvalificera sig för Advanced Specializations då detta även inkluderar kundcase och visar på att vi gör stor nytta för våra kunder.  

Advanced Specialization Calling for Microsoft Teams är ett område som Exobe har lång erfarenhet av då vi har varit med och hjälpt kunder inom detta område redan från OCS och Lync-tiden, vidare via Skype for Business till Teams. Vi har verkligen märkt intresset som finns nu från kunder, att flytta in telefoni till Teams tillsammans med de kringprodukter som finns för Teams-telefoni. 

Det andra området Meetings and Meeting Rooms for Microsoft Team, där hjälper vi kunder bland annat med hur man kan använda Teams och göra möten mer effektiva och enklare för kundens medarbetare. Vi har även satsat mycket på att hjälpa kunder med bra mötesrum, som ska fungera både för den som sitter i rummet och de som sitter på distans och deltar i mötet. Det gäller inte bara att tekniken fungerar som den ska utan att hela rummet är anpassat för digitala möten, på ett sätt som också är enkelt för användaren. 

Microsoft AppSource – destination for business apps 

Det är alltid fantastiskt kul när våra partners vill göra ”det där lilla extra” för att hjälpa sina och våra kunder att ta till sig kunskapen och funktionerna som erbjuds i våra produkter. Både Teams Phone och Teams Meeting är två av fokusområden vilket gör dessa två utmärkelser extra spännande

säger Andreas Adolfsson Sr. Technical Specialist Teams på Microsoft Sverige. 

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden