Skärmavbild 2024-04-03 kl. 09.30.09
Häromdagen fick vi på Exobe ytterligare en Microsoft MVP – most valuable professional. Det är vår molnexpert Anders Green som fått ett externt kvitto på sina färdigheter och sin passion för främst Windows 365.

Grattis Anders, vad innebär utmärkelsen MVP?
– För mig personligen är det ett kvitto på att man gör rätt saker för kunderna, även när uppdragen kräver ovanliga lösningar och man tvingas gå utanför ramarna. Utmärkelsen ger mig större möjligheter att få påverka framtiden för både Intune och Windows 365. Nu är vi flera MVP:er på Exobe, vilket visar att vi besitter stor kunskap som vi gärna för vidare till nya och befintliga uppdragsgivare.

Vad är det som ligger bakom utmärkelsen?
– Förutom ett gediget intresse för produkterna så gillar jag att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter. Det gör jag bland annat på min blogg och genom att föreläsa på diverse event och konferenser runtom i världen.

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden