Copilotdagen 2024

Onsdag 15 maj, kl 08:30-15:00, är årets höjdpunkt för alla oss som brinner för Copilot for Microsoft 365. Då arrangerar vi Copilotdagen – en heldag med spännande sessioner, inspiration och nätverkande.

Anmäl dig här

Microsoft_Ignite_2024_Grand_Hotel_155

Onsdag 15 maj är årets höjdpunkt för alla oss som brinner för Copilot for Microsoft 365. Då arrangerar vi Copilotdagen – en heldag med spännande sessioner, inspiration och nätverkande.

Inser du vilket enormt värde Copilot kan ha för dig och dina medarbetare? Hur ni kan transformera arbetssätt, samverkan och resultat? Är du överväldigad över möjligheterna, men osäker på om organisationen är förberedd? Lugn, du är inte ensam.

Ända sedan Copilot for Microsoft 365 släpptes har det varit uppenbart att vi har att göra med en game changer, i ordets rätta betydelse. Men hittills har det saknats ett lokalt forum för att utbyta erfarenheter, ta del av de senaste rönen och träffa likasinnade. Därför har vi på Exobe glädjen att bjuda in till den allra första Copilotdagen som äger rum i Microsofts lokaler, onsdagen den 15:e maj kl 08:30-15:00. Under dagen serveras frukost, lunch och fika.

Detta, och mycket annat, kommer vi att prata om:
• Vikten av att börja i kontrollerad skala
• Var i organisationen Copilot kan göra mest nytta
• Hur man bäst förbereder organisationen inför implementeringen
• Vikten av att städa bland befintlig data
• Hur man skyddar känslig data och personliga uppgifter
• Hur man får Copilot att samspela optimalt med övriga Microsoftportföljen
• Licensieringsmodellen och kostnadsstrukturen för Copilot

Att anmäla sig är kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat. Om alla platser redan är bokade hamnar du en kö där man i tur och ordning får biljett om någon avanmäler sig.

När: Onsdag 15 maj, kl 08:30-15:00
Var: Hos Microsoft på Regeringsgatan
Anmälan: Gör din anmälan här!

 

Vill du ha ännu mer Copilot?

Tillhör du de som inte kan få nog av Copilot for Microsoft 365? Då ska du söka dig till Copilot & Co! Detta community är skapat för att ge hängivna fans möjlighet att dela erfarenheter, tips och råd med varandra. Kommunikationen sker via Teams och det kostar ingenting att bli medlem. Det enda som krävs är nyfikenhet och aktivt deltagande.

Bakom initiativet står Caroline Kallin, Jonas Törner och Ralph Lindgren – alla medarbetare hos oss på Exobe. Här kan du läsa mer och ansöka till Copilot & Co!

Följ oss!

Vi delar gärna med oss av kunskap, erfarenheter och inspiration. Följ oss på LinkedIn eller ta del av vårt nyhetsbrev, så får du ta del av insikter först av alla.