image

 

image

Vi är mitt uppe i den fjärde industriella revolutionen, digital transformation är ett starkt modeord och vårt sätt att arbeta är i ständig förändring. Är er organisation konkurrenskraftig i dagens snabba värld? Är ni rustade för att göra stora vinster i samarbete, rörlighet, business intelligens, efterlevnad och säkerhet?

Vi kommer under en eftermiddag gå igenom innovationer och tjänster som blivit tillgängliga på sista tiden med fokus på Microsofts plattform och paketeringen Secure and productive Enterprise och ni är inbjudna!

 

Agenda

 

image PRODUKTIVITET PÅ RIKTIGT MED SPE E5 

Möjliggör för dina anställda att få saker gjorda från vilken enhet som helst, vart som helst och utan att avvika från säkerhet och efterlevnad. Vi gör en genomflygning av vad Secure and Productive Enterprise är, går igenom för vilka slags användare vi ser att det ger mest värde och förklarar varför.

 

image ANVÄNDARVÄNLIG SÄKERHET 

Säkerhet i den moderna världen ser inte likadant ut som tidigare och för att våra anställda inte skall undvika de lösningar som tas fram för att skydda dem och organisationen är det viktigt att säkerheten inte påverkar produktiviteten.

I detta pass går vi igenom hur ni kan skydda er mot moderna hot med verktyg som Advanced Threat Protection, Advanced eDiscovery, Advanced Security Management, and Customer Lockbox.

image SAMARBETE I EN MODERN VÄRLD 

I dagens samhälle arbetar vi mer och mer i team och samarbete mellan individer blir viktigare och viktigare – oavsett om ni är på samma plats eller ej så måste detta fungera utan att tekniken kommer i mellan och tar fokus från det som är viktigt. Sänk kostnader och skapa nya sammarbets scenarion med Skype for Business, Teams och Groups.

 

image INSIKT OCH ANALYS 

Förse verksamheten med nya insikter för att driva snabbare och bättre affärsbeslut. Få nya insikter I din organisation och verksamhet genom att presentera datan på ett kraftfullt sätt med verktyg så som MyAnalytics och Power BI.

 

 

PRAKTISKA DETALJER

Eventet kommer att sändas online som ett webinar och samtliga pass kommer att köras under en och samma eftermiddag. Vid anmälan till eventet kommer ni att få separata kalenderbokningar för respektive pass.

 

 

image

Vi vill även passa på att tipsa om följande event under februari kring Office 365!

Den 1/2 körs ett onsdags-webinar om Office 365 – Advanced Threat Protection

Den 6-8/2 körs en Skype for Business Airlift för partners 

Den 13-17/2 är det TechX där vi från Altitude levererar 6 olika sessioner kring Azure, EMS och Office 365.

I slutet av februari kör vi ett till onsdags-webinar men denna gång om – Skype for Business PSTN Conferencing länk kommer.

 

 

image

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden