Vatten till alla | I år är det inga problem att komma extra törstig till TechDays, för vi på Altitude 365 har köpt 4,000 flaskor vatten som kommer att delas ut på mässan. Observera att flaskorna är nyckeln till vårt TechDays lotteri som har många bra priser i potten, så missa inte för att registrera dig.

Besök oss i monter B:07

Besök oss gärna i monter B:07, där du kan träffa flera av oss, tillsammans med våra senaste bidrag till Altitude 365, David Alioch Kristofer Öhman. David är affärschef för den offentliga sektorn och Kristofer är konsult & leveranschef.

I vår monter har du också möjlighet att visionera med några av våra toppspecialister, eller varför inte känna och klämma lite på en Surface Hub.

Missa inte våra inspirerande sessioner

Under TechDays har vi fyra inspirerande, informativa och utmanande sessioner och vi hoppas att du har möjlighet att delta på så många som möjligt.

Onsdag 25/10

Torsdag 26/10

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden