Altitude 365 Workshops | Som ett led i vår strävan att göra ”medarbetare till produktiva hjältar” har vi tagit fram en rad olika Workshops, som alla syftar till att på ett inspirerande och på ett effektivt sätt stödja er digitaliseringsresa.

En tydlig väg mot det digitala företaget

Våra workshops är indelade i tre kategorier; Den moderna arbetsplatsen, Det moderna datacentret samt Efterlevnad av regelverk och skydd mot moderna hot. Inom respektive kategori finns det sedan Workshops inom faserna; Värde, Planering, Konfiguration, Konsumtion vilka tillsammans skapar en tydlig väg mot det digitala företaget.

Gör dina medarbetare till produktiva hjältar!

Vi har nu släppt tre nya Konsumtions baserade Workshops inom Det moderna datacentret som på ett inspirerande och effektivt sätt hjälper era medarbetare mot att bli ”produktiva hjältar” samtidigt som ni som företag får ännu större nytta av er molninvestering.

Se hela vårt Workshops utbud här och om ni inte hittar det ni söker kan ni alltid kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse!

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden