Den 27e januari hade vi ett webinar med titeln Produktivitet och säkerhet med Office 365 E5 och här kommer pressentationerna samt inspelningarna från webinaret!!

 

5139-365altitude-1673260053

Vad är Office 365 E5 som Microsoft lanserade i december 2015, och hur kan ni dra nytta från detta? Här kommer svaren!

Vi går igenom vad Office 365 – E5 är och vad det innehåller under dessa demoladdade dragningar där vi reder ut begreppen – och påvisar vilka affärsnyttor det kan ge dig och ditt företag.

Detta är ett webinar som är till för alla er som är nyfikna på hur Office 365 kan jobba för er – oavsett om ni redan använder Office 365 idag eller står i planeringstankar.

Vi börjar eftermiddagen med en introduktion som övergripande går igenom de olika delarna för att sedan under eftermiddagens tre pass fördjupa oss i de olika delarna.

5139-intro1-1673260054

Produktivitet och säkerhet med Office 365 E5 – Introduktion

Målgrupp: IT-chef, IT-strateg & IT-Pro

Talare: Tommy Clarke

Vad är Office 365 E5 som Microsoft lanserade i december 2015, och hur kan ni dra nytta från detta?
Vi går igenom vad E5 är och vad det innehåller. Utöver det kommer vi även att gå igenom de nyheter som släppts inom ramen för Office 365 på senare tid, så som Skype for Business Broadcast och Planner.

Målet med denna introduktion är att tydliggöra vad som skiljer de olika planerna inom Office 365 och förklarar vilka som får ut mest nytta av en E5 licens och varför.

 

 

 

 

 

 

5139-mc3b6ten1-1673260055

Moderna sammarbetsverktyg och möten

Målgrupp: IT-chef, IT-strateg & IT-Pro

Med Office 365 kan du göra dina möten smartare, roligare och framförallt enklare! Tjänsterna och programmen i Office 365 integrerar med varandra. Under hösten har det kommit nya tjänster för att ta dina möten till nästa nivå. Skype for Business Broadcast och telefoni-integration i molnet är exempel på sammarbetsverktyg som höjer dina mötens produktivitet.

Stora möten genom Skype for Business Broadcast

Talare: Tommy Clarke

Har du velat ha större möten för hela din organisation eller har du fått frågan och varit begränsad av att man tidigare bara kunde vara 250 personer i ett möte samtidigt?

Nu kan du ha upp till 10 000 personer som tittar på din dragning samtidigt och allt du behöver göra är att använda din vanliga Skype for Business klient.

Denna session visar hur du gör och vad du behöver tänka på.

Konferensen i molnet på riktigt!

Talare: Anders Green

Nu kommer äntligen möjligheten att köra PSTN Conferencing. Därmed saknas inget för den ultimata konferensen.

Hur konfigureras och används detta? Vad skiljer mot en vanlig on-prem installation.

Från uppstart till användarens upplevelse.

Läs mer : https://blogs.office.com/2015/11/30/a-deeper-view-into-skype-for-business-cloud-pbx/

Telefoni i molnet med Cloud PBX

Talare: Tommy Clarke

Med CloudPBX som lanserades i Office 365 E5 kan ni använda era befintliga nummer och telefoniavtal, samtidigt flytta upp användarna till Skype for Business Online för att nyttja molnets fulla kraft.

Vi går igenom vad det innebär och vad som krävs för att sätta upp en Cloud PBX. Som bonus tittar vi även på vad som kommer framöver gällande telefoni med PSTN Calling

Läs mer : https://blogs.office.com/2015/11/30/a-deeper-view-into-skype-for-business-cloud-pbx/

 

 

 

 

 

5139-beslutsstc3b6d1-1673260055

Beslutsstöd som gör det både enkelt och personligt

Målgrupp: IT-chef, IT-strateg, HR, Ekonomi & IT-Pro

Vad skulle det betyda om alla era anställda har tillgång till rätt beslutsunderlag när dom behöver det? Hur många meningslösa möten har ni inom er organisation idag och vad kostar de egentligen?

På detta pass kommer vi att visa er hur ni genom Delve Analytics och Power BI får ett enkelt och kraftfullt personligt beslutstöd och verktyg för att höja er produktivitet.

Delve Analytics – Ditt förstoringsglas rakt in i produktiviteten

Talare: Magnus Göransson

Nu är det dags att säga hej då till meningslösa möten eftersom Delve Analytics kommer ge dig en helt ny insikt i hur produktiva de egentligen är. Tidsbesparingspotentialen är enorm genom att vi får data kring produktivitet visualiserat på ett överskådligt sätt. Många frågor dyker dock upp. Hur är det med integriteten? Storebror ser dig? Dessa och många andra frågor kommer du få svar på under denna session.

Enkla beslutsstöd med Power BI

Talare: Jon Jander

Vad skulle det betyda om alla era anställda har tillgång till rätt beslutsunderlag när dom behöver det? I detta pass går vi igenom vad PowerBI är och visar hur man enkelt kan göra avancerade rapporter som vanlig användare, vi går även igenom vad som skiljer mellan de olika versionerna av Power BI.

 

 

 

 

 

5139-compliance1-1673260055

People Centric Compliance

Målgrupp: IT-chef & IT-Pro

Er data är det viktigaste ni har och vi förstår vikten av att er data skall fortsätta vara bara er – vi går igenom frågor som; Hur kan ni skydda er data genom Customer Lockbox? Hur kan ni garantera och följa upp eran efterlevnad? Hur kan ni skydda er mot hot som ni inte ens känner till idag?

Skydda Er data med Lockbox

Talare: Anders Green

Med Customer Lockbox kan du lägga på ett extra lager av skydd över organisationens data. Detta gör att du nu kan säkra din organisations data från användarna, admins, dig själv och från Microsoft. Behovet av kontroll av data är viktigare än någonsin då informationen ligger i molnen och med customer lockbox får ni ett extra lager av kontroll!

Vi tittar på vad tjänsten innebär, hur vi definierar den och framför allt hur man skall använda den.

Läs mer : https://blogs.office.com/2015/04/21/enhancing-transparency-and-control-for-office-365-customers/

Garantera och följ upp eran efterlevnad med Avancerad E-Discovery

Talare: Tommy Clarke

Att hitta rätt information ur ett compliance perspektiv har tidigare varit tidsödande och kostsamt, men med ”Advanced E-Discovery” kan man lätt och snabbt hitta relevant information. Advanced E-Discovery använder multidimensionella analyser och maskininlärning vilket gör att du kan spara tid och pengar.

Läs mer : https://blogs.office.com/2015/12/10/reduce-ediscovery-costs-and-challenges-with-office-365-advanced-ediscovery/

Fånga det okända – Framtidens säkerhetsfunktioner idag

Talare: Magnus Björk

Attackerna vi ser idag är sofistikerade och riktade. Det gör det svårt för traditionella antimalwarelösningar att detektera och fånga upp dessa. En del av lösningen är Advanced Threat Protection, en del av Office 365 E5.

Här får du veta allt om hur de fungerar och hur du kan dra nytta av de nya funktionerna idag.

Läs mer : https://blogs.office.com/2015/06/01/exchange-online-advanced-threat-protection-is-now-available/

 

 

 

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden