Om din organisation för närvarande använder Android Enhetsadministratör krävs det att ditt företag flyttar till en ny enhetshanteringsinställning, Android Enterprise.

  • Intune kan bara ge fullt stöd för enhetsadministratörshanterade Android-enheter som kör Android 10 och senare under Q2 CY2020. Enhetsadministratörshanterade enheter som kör Android 10 eller senare efter denna tid kan inte hanteras fullt ut. I synnerhet får inte dessa enheter nya lösenordskrav. 
  • Samsung Knox-enheter påverkas inte inom den här tidsramen eftersom utökat stöd ges genom Intunes integration med Knox-plattformen. Detta ger dig mer tid att planera överföringen från enhetsadministratörshantering. 
  • Enhetsadministratörshanterade Android-enheter som finns kvar på Android-versioner under Android 10 påverkas inte och kan fortsätta att hanteras helt med enhetsadministratören.

En arbetsprofil skiljer arbetsdata på din enhet från det personliga. Din organisation kommer att hantera arbetsprofilerna, som endast består av skol- eller arbetsrelaterade filer och data för varje anställd. Din organisation kommer inte att se eller hantera personuppgifterna på din enhet.

Altitude 365 hjälper dig att skapa en konfiguration för Android Enterprise så att du enkelt kan flytta från Device Admin till Android Enterprise. Tillsammans med kunden kan vi skapa en lanseringsplan med steg-för-steg-guider och användarsupport guider för att framgångsrikt flytta över till Android Enterprise.

Vi hjälper dig att planera och konfigurera övergången från Device Admin till Android Enterprise. Åtta timmar kommer att krävas för att skapa förutsättningarna för att flytta från Device Admin till Android Enterprise, ytterligare åtta timmar för användares steg-för-steg guide och support inom IT-organisationen under övergången till Android Enterprise.

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden