linkedin-sales-solutions-VtKoSy_XzNU-unsplash

– vi deltar på Microsoft Discovery Hour 8 maj

Att skapa engagemang och öka medarbetarnas prestationer är något som alla företag strävar efter. Men visste du att det finns enkla och effektiva verktyg som gör detta snabbare och med högre precision än vad vi människor själva klarar av?

8 maj arrangeras Microsoft Discovery Hour på temat “Create a high-perfomance organization”. Vår egen Jonas Törner kommer, tillsammans med Joakim Godlund från Microsoft, att avslöja hur man som företagare kan skapa värde i organisationen genom AI-drivna insikter och upplevelser i Microsoft Viva. Under detta kostnadsfria webinar får du lära dig hur man optimerar medarbetarnas engagemang och prestationer med hjälp av AI inbyggt i de Microsoft-verktyg som ni redan använder. Du kommer också få höra branschexperter dela med sig av de senaste trenderna inom moderna arbetsmiljöer.

Webinariet är kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat.

Var: Online

När: Onsdag 22 maj kl 13-14

Anmälan: Görs här!

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden