“Att dela med sig av sin kunskap, att bidra till ett bättre community, tron på att vi faktiskt blir starkare tillsammans.” 

Visste ni att vi numera har 4a MVP:er? Det blev en extra bra start på året då Ville Gullstrand tilldelats utmärkelsen MVP (Most Valuable Professional) av Microsoft för sitt engagemang och bidrag inom Data platform och såklart vill vi dela med oss om det.

Det här säger Ville:

"För 7 år sedan visste jag inte vad en MVP var för något. Sen började jag på ett bolag där 2 av grundarna var just MVP'er och mina ögon öppnades för en helt ny värld! Begav mig ut på en resa in i Microsofts Community och jag insåg rätt snabbt att det här var "min typ av människor.” 

 

Sakteliga började jag hitta många egenskaper som dem här MVP'erna hade och som jag själv såg upp till. Det handlade inte om att vara allra bäst eller veta absolut mest utan snarare att få med sig alla som ville på resan. Att dela med sig av sin kunskap, att bidra till ett bättre community, tron på att vi faktiskt blir starkare tillsammans. För 3 år sedan beslöt jag mig för att bli MVP själv! Jag ville in i värmen, bli en i gänget. Tommy Clarke blev min mentor och vi satte upp en plan.

Jag började skicka in talarsessioner till alla tänkbara events och så småningom ihop en tillräcklig lista av contributions för att nomineras till MVP programmet. Från Januari 2020 - Januari 2022 har jag nu bidragit med 70+ contributions, allt från kod exempel i Power BI till talarsessioner för event.
Så blev jag till sist insläppt i värmen! En i gänget! Det här var ju i sig ett mål, men nu börjar i själva resan.  

Vi är idag 4 st MVP'er inom 3 olika områden i Altitude 365 & Uclarity som tillsammans och på varsitt håll fortsätter att bidra till vårt community genom bloggande, talande på sessioner, stöttande på forum etc. 

Mitt nästa mål nu är att skaffa en alldeles egen Speaker badge från eventet Microsoft Ignite och på vägen mot det målet hoppas jag kunna inspirera så många det bara går till att själva plocka upp Power BI, skapa egna lösningar, få nya insikter, göra mer på mindre tid. 

I det gamla bolaget Altitude hade vi ett mission som jag tagit till mig och som jag kommer fortsätta hålla fast vid under min MVP-resa. "To Inspire People To Embrace The Potential Of Today”.
 

Vad är Microsoft MVP? 

Årlig utmärkelse som uppmärksammar exceptionella tekniska community ledare som aktivt delar sin hög-kvalitativa erfarenhet och expertis med användare och Microsoft för att hjälpa till maximalt användande av tekniken. Det finns ca 2000 MVP:er utspridda över 90 länder, med över 40 språk representerade och på flera Microsoft teknologier. Ville’s utmärkelse gäller området ”Data Platform” vilket inkluderar allt som har med data att göra inom Azure.

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden