I början på januari förstärktes teamet av en av Sveriges främsta Digitala Mötesspecialister. Annie Petersson har en lång erfarenhet av moderna digitala kommunikations- och samarbetslösningar, där hon har stöttat med framförallt strategiska val och projektledning för flera offentliga, privata och internationella företag. Annie kommer att fokusera på Digitala möten och med sin bakgrund inom både tillverkning och försäljning av digitala möteslösningar i kombination med lösningsarkitektur och projektledning blir hon ett unikt tillskott för teamet och kunderna. Annie kommer även att fortsätta sitt uppskattade bloggande med fokus på den hybrida mötesplatsen.  

 - Vi är så glada att få in Annie som tillför nya vinklar till det digitala och hybrida mötet. Annie är redan en viktig del av både vår interna utveckling och kundprojekt och vi tror att hennes speciella kompetens kompletterar oss väldigt bra, säger Martin Lidholm, Partner och Specialistområdesansvarig. 

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden