Skatteverket gör arbetet bekvämare för alla. 

Skatteverket behövde en uppdatering för att göra arbetsplatsen bekväm för alla sortens möten. På plats så som hybrid och fick se vikten av hur tekniken och inredningen hänger ihop.

Jag vill veta mer om tjänsten

Lobby Skatteverket Hybridmötesplats Hybrid Digitala Möten
Lobby Skatteverket Hybridmötesplats Hybrid Digitala Möten
 
Bakgrund

Teknik & inredning hänger ihop.

Målsättningen var att skapa moderna arbetsplatser på Skatteverkets tre nybyggda kontor där den fysiska och digitala arbetsplatsen var integrerad. Behovet av mer flexibla, mobila, agila och digitala sätt att arbeta var stort. Samtidigt fanns det ett stort behov av att effektivisera lokalytor och skapa mer användarvänliga lösningar. Detta skulle innebära ett införande av ny standard där teknik och inredning stödjer nya arbetssätt för samtliga 12 000 medarbetare.  

 

Insats

Genomtänkt sen start

Arbetet började med behovsinsamling och kravställning för de nya kontoren och efterfrågat arbetssätt. Vi tog fram koncept, testade, utvärderade och upphandlade nya tekniska lösningar för alla former av mötesytor, mötesrum och arbetsplatser. Tillsammans med inredningsarkitekter tog vi fram specialanpassade möbler som samspelar med tekniken. Genom att designa, paketera och prissätta alla “typrum” och skrivbordsplatser har det varit enkelt att budgetera, beställa och implementera lösningarna. Genom ett övergripande ansvar för kanalisation, kablage, akustik, inredning och teknik har det blivit en helhetsupplevelse för slutanvändarna på de nya kontoren där alla delar hänger ihop. 

Våra nyckelord genom projektet har varit att det ska vara enkelt för medarbetarna att använda och förstå de nya standardiserade lösningarna. Att renodla den tekniska utrustningen för bättre förvaltning. Att implementera modern teknik som inte är beroende av en leverantör och plattform. Stor vikt har lagts vid att göra en tilltalande och estetisk installation av tekniken i de nya lokalerna. 

 

Skatteverket stort mötesrum
 
Resultat

En effektivare vardag i en bättre arbetsmiljö.

En arbetsplats vars inredning och teknik tillsammans är optimerade för moderna, flexibla och digitala arbetssätt. De nya lösningarna har effektiviserat vardagen för användarna och ger dem möjlighet att arbeta kreativt, lösningsorienterat och tvärfunktionellt.

 

Skatteverket Arbetsytor

H

Jag vill veta mer!

Är ni redo för att maximera eran IT-Säkerhet? Vi följer med på er resa mot ett tryggare och skönare arbetsliv. Fyll i formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.

Hidden

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden