pexels-polina-zimmerman-3747455

Vi är väldigt stolta över att nyligen ha blivit utnämnda till Viva Glint-partner av Microsoft. Detta innebär bland annat att vi kan fortsätta jobba i nära partnerskap med Microsoft och presentera innovativa lösningar för våra kunder. Inte minst inom området Employee Experience, som handlar om att främja engagemang, lojalitet och trivsel hos medarbetare.

Utmärkelsen är också ett kvitto på vår eviga strävan om att alltid gå i bräschen och ta till oss nya verktyg och tjänster. Enkelt beskrivet är Viva Glint en Microsoft-applikation som tar tempen på medarbetarnas mående – enkelt, snabbt och effektivt. Enligt vår mening är Viva Glint revolutionerande genom den enkla och intuitiva användarupplevelsen med validerade mallar, realtidsfeedback och andra funktioner som bäddar för högt deltagande och engagemang. Där traditionella medarbetarenkäter tar månader att sammanställa kan Viva Glints revolutionerande AI-rapporter presentera resultatet i nästintill realtid. Och genom att flytta ägarskapet ut i arbetsgruppen, som själva får en yta för att direkt ta action utifrån svaren, stängs feedbackloopen och ord kan bli till handling.

-Ända sedan Microsoft tog över Glint från LinkedIn, har vi varit nyfikna på hur tjänsten kan få ännu större genomslag som innovativt HR-verktyg. Idag ser vi hur Viva Glint erbjuder AI-stöd, analys och funktioner som avlastar HR och ger medarbetarna en stark röst. Och än så länge har vi bara sett en liten del av dess enorma potential, säger Johan Hurtigh, Employee Experience Specialist på Exobe.

Glint är som sagt ett etablerat och beprövat verktyg på HR-marknaden. Men i och med flytten in i Vivamiljön blir Glint tillgängligt för fler. Och med tanke på att Glint numera är en Microsoft-produkt blir lösningen förmodligen mer kostnadseffektiv än alternativa tredjepartsverktyg.

Vill du veta mer om hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Viva Glint? Ta del av vårt tidigare webbinar, eller hör av dig till oss!

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden