image-5

Idag är arbetsförmågan mer mobil än någonsin, medarbetare behöver en full artad mobil upplevelse som låter alla nätverk och enheter att samspela. Nu så kommer Microsoft ut med Teams Phone Mobile som dom tidigare annonserat som Operator Connect Mobile.

Exobe har testat Teams Phone Mobile med Telia under några månader. Vår uppfattning är att tjänsten är redo och att kunder kan börja använda tjänsten. Vi har redan fått en hel del efterfrågningar. Just nu kommer det bara vara Telia i Sverige och Rogers i Canada som arbetar med tjänsten men vi hoppas att antalet partners öknar inom kort så att tjänsterna blir mer tillgängliga.

TPM-PSTNCall2

TPM-TeamsCall2

Hur funkar det då?

Kolla in vår grymma kollega Linus blogg. Där går han in i detalj från början till slut. Om hur man kan koppla mobilnummer till att flytta ditt pågående telefonsamtal till datorn och mycket mera.

In och kika

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden