Viva Topics

Visste du att kunskap är en av ditt företags mest värdefulla tillgångar? Med Microsoft Viva Topics kan du maximera värdet av den kunskapen och öka produktiviteten inom din organisation som aldrig förr.

Viva Topics är en kraftfull lösning som med hjälp av AI automatiserar och organiserar kunskap i realtid. Den skapar en kunskapsgraf som länkar samman information och ger snabb och enkel åtkomst till relevanta dokument, experter och insikter. Med Viva Topics blir kunskapen inte bara åtkomlig utan även användbar.

I denna presentation kommer jag att berätta hur Viva Topics genom sömlös integration med Microsoft 365, med automatiserad innehållshantering samt kunskapsinsamling kan spara tid och minska informationsöverbelastning. Oavsett om det handlar om att onboarding av nya medarbetare, effektivisera projektarbetet eller optimera beslutsfattandet - Viva Topics är nyckeln till framgång.

Registrera dig för att se webbinaret

Hidden

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden