Viva Goals

Skapa en kultur där team är inriktade på att nå resultat genom att hjälpa kollegor att förstå sin roll och hålla koll på målsättningarna. När alla har bättre koll på organisationens strategiska målsättning och hur de kan relatera och bidra till den, finns det stora möjligheter att resultaten förbättras och man kan bli en vinnare inom sitt segment!

Viva Goals hjälper dig att realisera detta genom att jobba med en metodik som kallas OKR - Objectives and Key Results. Den bygger på relativt enkla principer och en effektiv process för att öka medarbetarengagemang, fokus och i slutändan resultat.

Vi kommer prata om praktiska exempel och förutsättningar utifrån att Exobe idag själva använder OKR-metoden med Viva Goals.

Speciellt efter pandemin upplever många att det blivit en ökad utmaning kring hur vi håller ihop våra individer och teams resultat mot företages mål. Oavsett om vi får en ökad närvaro på kontoren igen eller om vi kommer fortsätta jobba mer hybridarbete, kan Viva Goals med OKR-metoden vara ett stöd för att öka fokus och få verksamheten att jobba åt samma håll.

Registrera dig för att se webbinaret

Hidden

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden