Cyber Security Lifecycle Mgmt


Cyberattackerna fortsätter att öka lavinartat men trots detta är många nordiska företag alldeles för dåligt rustade. Exobe är experter inom området och kan hjälpa er att höja cybersäkerheten redan idag.

ab02_21x9

Molntjänster med löpande uppdateringar är en bekvämlighet som de flesta gillar. Men ständiga uppdateringar innebär också nya krav på säkerhetshantering och säkerhetskonfigurationer. Har ni svårt att hinna med ert interna säkerhetsarbete? Cyber Security Lifecycle Mgmt är en abonnemangstjänst som löpande stödjer bolag utifrån tre nivåer: strategiskt, taktiskt och operativt. Våra säkerhetsexperter hjälper er att löpande identifiera, hantera och hålla fast vid goda säkerhetsrutiner.

Använder ni Microsoft 365 idag? Då har ni goda förutsättningar att maximera befintlig säkerhetsfunktionalitet i kombination med ett antal återkommande proaktiva säkerhetsaktiviteter som våra experter föreslår. Samtliga aktiviteter och rutiner sammanställs månadsvis i överskådliga rapporter som vi går igenom tillsammans för att säkerställa att ni är på rätt väg.

Genom att använda Exobe Cyber Security prioriteras och integreras säkerheten nu naturligt i våra it-processer.

Per Lindblad, M&A and IT-manager på AQ Group

Vad kan ni förvänta er?

Ni träffar regelbundet säkerhetsexperter från Exobe och abonnemangstjänsten inkluderar följande aktiviteter:

  • Projektledning och aktivitetsplan för cybersäkerhet (så kallat årshjul).
  • Löpande teknisk rådgivning och dokumentation kring hur ni kan maximera säkerhetsfunktionaliteten i er befintliga Microsoft 365-miljö.
  • Löpande omvärldsbevakning som täcker in nyheter och säkerhetsförändringar i Microsoft365 samt juridiska regulatoriska förändringar inom GDPR, Schrems II m.fl.
  • Skräddarsydda månadsrapporter (KPI:er) som mäter säkerhetsnivån, föreslår prioriteringar och visar vägen framåt.
  • En egen ”roadmap” för cybersäkerhet.

Vi kommer inte att nöja oss med att ni håller jämna steg med cyberhotet. Vi kommer att se till att ni ligger steget före. I stället för att sväva i ovisshet om ni har uppdaterat säkerheten enligt molnets senaste konfigurationer, kommer ni att känna er trygga hela vägen från hanteringen av identiteter till data. Efter hand blir säkerhetsarbetet en naturlig del av era it-processer. Målet är att ni ska sänka spända axlar, slappna av och rikta all energi där den behövs som bäst; mot verksamheten och jobbet.

Exobe levererar abonnemangstjänsten Cyber Security Lifecycle Mgmt till en fast månadskostnad.

Pris: Från 30.900 kr per månad

Cyber Security Lifecycle Mgmt •

På Exobe hjälper vi er att ta nästa steg mot moderna digitala verktyg & arbetssätt. Vi följer med på er resa mot ett tryggare och skönare arbetsliv. Fyll i formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.

Hidden

Utvalda kundcase

Utvalda insikter

Följ oss!

Vi delar gärna med oss av kunskap, erfarenheter och inspiration. Följ oss på LinkedIn eller ta del av vårt nyhetsbrev, så får du ta del av insikter först av alla.