Vi på Exobe är stolta över att erbjuda exceptionell service och expertis inom Microsoft-lösningar. Med specializations inom Digital & App Innovation, Säkerhet, Infrastruktur, Modern Work och Teams, samt Adoption- och förändringsledning, kan vi optimera företags prestanda, skydda mot cyberhot och förbättra produktivitet och samarbete - för ett skönare arbetsliv.

priscilla-du-preez-6FtD8hXC91c-unsplash_small

På Exobe är vi inte bara en högklassig partner för Microsoft-lösningar, vi är också experter på att skapa glada ansikten och wow-faktor. Vi har flera Microsoft-Solutions Partnerskap och specializations som skulle imponera till och med på Bill Gates!

Vårt fantastiska Digital & App Innovation-team kläcker innovativa lösningar med hjälp av Microsoft-teknologier. De är som tekniska trollkarlar som trollar fram konkurrenskraftiga lösningar.

Men vi stannar inte där! Vårt Security-team är superhjältar som skyddar företagsdata och system från ondskefulla cyberhot. De sniffar upp sårbarheter och minskar riskerna.

Och det blir ännu bättre! Vårt Infrastructure-team designar och implementerar smidig IT-infrastruktur med Microsoft-teknologier. De optimerar prestanda och tillförlitlighet för din IT-infrastruktur.

Vi har också vårt Modern Work-team som gör distans- och hybridarbete till en lek. Med hjälp av Microsoft-teknologier förvandlar de ditt företag till ett samarbetsparadis med hög produktivitet och effektiv kommunikation.

Och det fantastiska fortsätter! Vi är certifierade specializations partners till Microsoft för Calling for Microsoft Teams and Meetings och Meeting Rooms for Microsoft Teams. Vi trollar fram sömlöst integrerade lösningar för att göra dina möten och arbetsplatser legendariska.

Vi är också specialister inom Adoption- och förändringsledning och hjälper företag att omfamna nya teknologier smidigt. Vi erbjuder inte bara den senaste tekniken, utan hjälper också till att få ut det mesta av den.

På Exobe skapar vi magi och gör världen till en bättre plats för teknikfantaster. Vårt team av certifierade experter håller sig uppdaterade med de senaste Microsoft-teknologierna och bästa praxis för att hjälpa företag att nå sina mål. Låt oss föra dig till den digitala framgångens land. Vi är redo att trolla fram ett skönare och tryggare arbetsliv!


MICROSOFT SOLUTIONS & SPECIALIZATIONS PARTNER

Exobe_Microsoft_Solutions_Partner_Digital_&_App_Innovation_Azure

Digital & App Innovation

Som en Solutions Partner för Digital & App Innovation visar Exobe bred kompetens för att hjälpa kunder att modernisera befintliga applikationer och bygga molnbaserade appar.

Exobe_Microsoft_Solutions_Partner_Security

Security

Som en Solutions Partner för Security visar Exobe bred kompetens för att hjälpa kunder att skydda hela sin organisation med integrerade säkerhets-, efterlevnads- och identitetslösningar.

Exobe_Microsoft_Solutions_Partner_Infrastructure_Azure

Infrastructure

Som en Solutions Partner för Infrastructure visar Exobe bred kompetens för att hjälpa kunder att påskynda migreringen av viktiga infrastrukturer och arbetsflöden till Azure.

Exobe_Microsoft_Solutions_Partner_Modern_Work

Modern Work

Som en Solutions Partner för Modern Work visar Exobe bred kompetens för att hjälpa kunder att öka sin produktivitet och genomföra skiftet till hybridarbete med Microsoft 365.

Adoption and Change Management
  • För att våra kunder ska kunna uppnå önskade affärsresultat är det kritiskt att deras användare antar nya tjänster och omfamnar nya beteenden. Vi hjälper kunderna att framgångsrikt övergå till nya processer och beteenden.
Calling for Microsoft Teams
  • Specialiseringen Calling för Microsoft Teams erbjuder bevisad framgång och omfattande expertis för att implementera Microsoft 365 Phone System.
Meetings and Meeting Rooms for Microsoft Teams
  • Specialiseringen Möten och Mötesrum för Microsoft Teams erbjuder bevisad, verifierbar expertis för att implementera möteslösningar för Microsoft Teams. Denna expertis verifieras genom kundreferenser och Microsoft-examensbevis, vilket säkerställer att Exobe kan implementera och hantera Teams Meetings Room-enheter, nätverksplanering och åtgärder för mötesarbetsbelastning.