peyman02

Som ett led i att skapa ett ännu bättre erbjudande inom säkerhet har vi rekryterat Peyman Motamedi till vårt Stockholmskontor.

Hej Peyman, vem är du?
– Jag jobbar som IT-konsult på Exobe, där mitt kärnområde inom IT är infrastruktur och molntjänster.

Vad gjorde du innan du började på Exobe?
– Innan jag började hos Exobe jobbade jag som konsult inom samma område, hos ett annat konsultbolag. Genom åren har jag även haft roller som applikationstekniker i finansbranschen, Microsoft 365-konsult och Azuretekniker.

Vad hoppas du kunna tillföra?
– Jag ser fram emot att tillföra skräddarsydda lösningar som möter våra kunders unika behov. Genom att anpassa Microsofts tjänster och plattformar kan vi hjälpa dem att förbättra effektiviteten och produktiviteten i deras arbetsflöden. Med min erfarenhet inom IT-säkerhet hoppas jag kunna identifiera och minska potentiella säkerhetsrisker inom våra kunders organisationer. Jag planerar att implementera avancerade säkerhetsåtgärder och strategier som skyddar dem mot hot och säkerställer deras dataintegritet.

Vilka är de främsta utmaningarna inom IT-säkerhet just nu?
– De viktigaste frågorna inom IT-säkerhet kretsar kring att hantera den växande komplexiteten och sofistikeringen av cyberhot i en alltmer uppkopplad värld. Organisationer står inför utmaningen att skydda känslig information mot en mängd hot som ständigt utvecklas, från ransomware till avancerade riktade attacker, samtidigt som de måste navigera ett snårigt landskap av efterlevnads- och regleringskrav.

Hur har den första tiden hos Exobe varit?
– Min första tid hos Exobe har varit otroligt trevlig. Från dag ett har jag känt mig mycket välkommen av alla i teamet, vilket har gjort det enkelt att anpassa sig och känna sig som en del av företaget. Det som verkligen har stuckit ut är hur uppskattad jag har känt mig; här uppmärksammas varje individs bidrag och det är något som lyser igenom i det dagliga arbetet. Jag ser fram emot att fortsätta växa tillsammans med Exobe och bidra till företagets framgångar.

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden