brooke-cagle-WHWYBmtn3_0-unsplash

Just nu söker vi flera personer med erfarenhet inom Power BI, Datatransformation, och datavisualisering. Inom vårt team Power Up vill vi samla några av Sveriges absolut främsta stjärnor och tillsammans med våra kunder se till att förvekliga förhoppningar, drömmar och affärsnytta – varje dag. Vi vill ha en bred och djup kompetens inom alla områden som berör Power Platform, Automatisering & AI. Det är en förutsättning för att hänga med i utvecklingen. Vårt mål är att accelerera vår position som ledande inom området och vi vill bli fler!

Förutom att bli en del av vårt vassa team, så erbjuder vi goda möjligheter till att påverka och utforma din roll för att uppnå maximal utveckling. Vi tror att vår bredd av experter skapar en optimal miljö att växa och utvecklas i; både som team och individ.

 

VILKA ÄR VIMÖT TEAMET

 


Vi är Exobe
Vi är en unik organisation som inte tror på gamla arbetsmetoder med hierarkier. Vi är övertygade om att våra medarbetare får energi och är villiga att göra det där lilla extra om de har frihet, flexibilitet, möjlighet att påverka och får vara sig själva - på riktigt!

Exobe är ett konsult- och tjänstebolag med fokus på den digitala arbetsplatsen, digitala möten, digitalt arbetssätt och tjänster inom Microsoft 365 och Azure. Förutom att vara en teknisk spjutspets ligger även fokus på att få med sig människan i förändringen. Devisen är att skapa ett skönare arbetsliv! Vi är en dynamisk organisation där vi är måna om våra kunders behov såväl som våra medarbetares utveckling och ambitioner. Du kommer att arbeta med några av de bästa i branschen och få chansen att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Om tjänsten
I rollen som Senior BI-konsult kommer du att arbeta med ett gäng grymma business intelligence-stjärnor med stor passion och intresse för utveckling och arkitektur kring Business Intelligence. I rollen som Senior BI-konsult kommer du att ansvara för leveranser samt leda och koordinera arbetet. Du gillar att jobba kundorienterat i en rådgivande roll mot våra kunder.

Vem är du?
Din personlighet är viktig för oss. Utöver att du trivs i konsultrollen är din attityd och vilja att utvecklas det viktigaste. Dessutom vill du skratta och ha roligt på jobbet – tillsammans ska vi skapa minnen!

Vi söker dig som har några eller flera av dessa egenskaper:

  • arbetat några år som systemutvecklare eller specialist inom Data Warehouse/Business Intelligence
  • är en grym BI-konsult som vill fortsätta att utvecklas
  • är en social, kreativ och nyfiken person som gillar att jobba i team och hantera kundrelationer
  • erfarenhet av utveckling i Azure
  • erfarenhet av SQL/T-SQL
  • erfarenhet av Power BI
  • erfarenhet av ETL (gärna Azure Data factory och/eller Power Query)
  • erfarenhet av Azure Synapse
  • kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Det är även meriterande om du har

  • erfarenhet av MS SQL Server (SSIS, SSAS, SSRS)

Placeringsort
Idag har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö, men har medarbetare som arbetar från fler orter än så. Vi ser därför inte den geografiska delen som ett bekymmer!

 

Uppfyllde du inte varje krav? Studier har visat att kvinnor och personer med annat etniskt ursprung är mindre benägna att söka jobb om de inte uppfyller alla kvalifikationer. På Exobe är vi dedikerade till att bygga en inkluderande, inspirerande och mångfaldig arbetsplats. Så om du är exalterad över den här rollen, men din tidigare erfarenhet inte passar perfekt in på arbetsbeskrivningen, uppmuntrar vi dig att ansöka ändå!

Du kanske är den rätta kandidaten för denna eller andra roller på Exobe. Vi rekryterar inte experter vi rekryterar entusiaster! Om du känner att du är rätt person för tjänsten vill vi önska dig varmt välkommen med din ansökan. Personligt brev är inte ett krav hos oss, men kommer naturligtvis läsas om det bifogas.

 

Ansökan
Du ansöker genom att skicka ditt CV och eventuellt personligt brev till jobb@exobe.com. Ange BI-konsult i ämnesraden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden
Samtycke(Obligatoriskt)