Kundservice

Är säkerhet din passion? Börjar du tindra lite extra med ögonen när någon pratar EMS? Då kanske du är vår nya stjärna. Speciellt om du är som oss; nyfiken, gillar att utmana dig själv och andra samt älskar gemenskap (vi har sjukt kul tillsammans). Exobe befinner sig i en spännande fas där vi behöver bli fler inom Security & Compliance. Vi har riktigt intressanta uppdrag där du får stor möjlighet att påverka och göra skillnad för våra kunder och deras säkerhet.

 

VILKA ÄR VIMÖT TEAMET

 


Vi är Exobe
Vi är en unik organisation som inte tror på gamla arbetsmetoder med hierarkier. Vi är övertygade om att våra medarbetare får energi och är villiga att göra det där lilla extra om de ha frihet, flexibilitet, möjlighet att påverka och får vara sig själva - på riktigt!

Exobe är ett konsult- och tjänstebolag med fokus på den digitala arbetsplatsen, digitala möten, digitalt arbetssätt och tjänster inom Microsoft 365 och Azure. Förutom att vara en teknisk spjutspets ligger även fokus på att få med sig människan i förändringen. Devisen är att skapa ett skönare arbetsliv! Vi är en dynamisk organisation där vi är måna om våra kunders behov såväl som våra medarbetares utveckling och ambitioner. Du kommer att arbeta med några av de bästa i branschen och få chansen att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Om tjänsten
Som säkerhetsexpert hos oss får du verkligen jobba fokuserat på säkerhetsområdet. Du kommer att hjälpa våra kunder både i strategiska och operativa frågor för att förbättra deras säkerhet. I rollen ingår också att vara med och tillsammans med teamet skapa nya tjänster och lösningar inom området. Du blir en del i vårt grymma team Security & Compliance som består av riktigt vassa experter inom området. Vi vill inte skryta, men vi blev Microsoft Partner inom just Security & Copliance och vi har bara börjat…

Förutom att bli en del av vårt vassa team, så erbjuder vi goda möjligheter till att påverka och utforma din roll för att uppnå maximal arbetsglädje och utveckling. Du kommer att jobba mot stora företag, såväl svenska som internationella. Vi är övertygade om att vår organisationsform, vår kultur, våra uppdrag och inte minst människorna som arbetar på Exobe skapar en optimal arbetsplats där utveckling står i fokus.

Vem är du?
I vår rekryteringsprocess fokuserar vi på dig som person, inte bara på din erfarenhet. På Exobe värdesätter vi attityd och inställning högre än dina "skills". Fokus ligger helt enkelt inte enbart på att rekrytera färdiga experter utan vi vill rekrytera entusiaster! Vi värdesätter nyfikenhet och viljan att utmanas och förändras framför tidigare kunskap.

Vi söker dig som har/är:

  • några års erfarenhet inom säkerhetsområdet
  • erfarenhet från EMS (Enterprise Mobility + Security)
  • erfarenhet från att hjälpa större företag (500 + medarbetare)
  • en teamplayer som trivs i en organisation som aktivt arbetar för att ha jäkligt kul tillsammans!
  • en person som inte bara trivs bakom sin datorskärm utan också värnar om social interaktion
  • kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Det är också meriterande om du:

  • innehar någon/några certifieringar, även icke Microsoft-cert är ett +
  • tidigare har arbetat med Microsoft 365

 

Placeringsort
Idag har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö, men har medarbetare som arbetar från fler orter än så. Vi ser därför inte den geografiska delen som ett bekymmer!

 

Uppfyllde du inte varje krav? Studier har visat att kvinnor och personer med annat etniskt ursprung är mindre benägna att söka jobb om de inte uppfyller alla kvalifikationer. På Exobe är vi dedikerade till att bygga en inkluderande, inspirerande och mångfaldig arbetsplats. Så om du är exalterad över den här rollen, men din tidigare erfarenhet inte passar perfekt in på arbetsbeskrivningen, uppmuntrar vi dig att ansöka ändå!

Du kanske är den rätta kandidaten för denna eller andra roller på Exobe. Om du känner att du är rätt person för tjänsten vill vi önska dig varmt välkommen med din ansökan. Personligt brev är inte ett krav hos oss, men kommer naturligtvis läsas om det bifogas.

 

Ansökan
Du ansöker genom att skicka ditt CV och eventuellt personligt brev till jobb@exobe.com. Ange "säkerhetsexpert" i ämnesraden. Har du frågor kring tjänsten, kontakta Magnus Björk

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden
Samtycke(Obligatoriskt)