exobe_jobbannons_1200x1200_microsoft_Admin

Just nu söker vi flera personer med erfarenhet inom Microsoft Dynamics 365 och Power Platform. Inom vårt team Power Up vill vi samla några av Sveriges absolut främsta stjärnor och tillsammans med våra kunder se till att förvekliga förhoppningar, drömmar och affärsnytta – varje dag. Vi vill ha en bred och djup kompetens inom alla områden som berör Power Platform, Automatisering & AI. Det är en förutsättning för att hänga med i utvecklingen. Vårt mål är att accelerera vår position som ledande inom området och vi vill bli fler!

Förutom att bli en del av vårt vassa team, så erbjuder vi goda möjligheter till att påverka och utforma din roll för att uppnå maximal utveckling. Vi tror att vår bredd av experter skapar en optimal miljö att växa och utvecklas i.

VILKA ÄR VIMÖT TEAMET

 


Vi är Exobe
Vi är en unik organisation som inte tror på gamla arbetsmetoder med hierarkier. Vi är övertygade om att våra medarbetare får energi och är villiga att göra det där lilla extra om de har frihet, flexibilitet, möjlighet att påverka och får vara sig själva - på riktigt!

Exobe är ett konsult- och tjänstebolag med fokus på den digitala arbetsplatsen, digitala möten, digitalt arbetssätt och tjänster inom Microsoft 365 och Azure. Förutom att vara en teknisk spjutspets ligger även fokus på att få med sig människan i förändringen. Devisen är att skapa ett skönare arbetsliv! Vi är en dynamisk organisation där vi är måna om våra kunders behov såväl som våra medarbetares utveckling och ambitioner. Du kommer att arbeta med några av de bästa i branschen och få chansen att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Om tjänsten
I rollen som konsult med fokus på Power Platform kommer du arbeta i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du arbetar nära kunden för att skapa en god förståelse för deras verksamhet och behov och omvandlar det sedan till lösningar baserat antingen på Microsoft Dynamics 356 eller Power Platform. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att du designar, planerar, utvecklar och omvandlar manuella affärsprocesser till effektiva Power Platform-lösningar. Exobe är partner med Microsoft och har ett tätt samarbete där vi får tillgång till experthjälp och kontinuerliga utbildningstillfällen. Du kommer agera bollplank både internt och mot kund där dina kunskaper tillsammans med kreativa idéer skapar framtidens lösningar.

Vem är du?
Din personlighet är viktig för oss. På Exobe värdesätter vi attityd och inställning högre än dina "skills".
Dessutom vill du skratta och ha roligt på jobbet – tillsammans ska vi skapa minnen!

Vi söker dig som:

 • har 2-3 års erfarenhet av Power Platform
 • har byggt canvas applikationer i Power Apps som aktivt används
 • har koll på datakällor så som SharePoint och Dataverse
 • vet hur man skapar en "custom connector"
 • du har byggt flöden i Power Automate
 • du har erfarenhet av strukturerad data i olika format, exempelvis JSON och XML
 • du har erfarenhet av att ansluta mot olika typer av API'er
 • kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Det är meriterande om du också:

 • arbetat med förvaltning av Power Platform
 • kunskaper inom programmering
 • certifieringar inom Power Platform

Uppfyllde du inte varje krav? Studier har visat att kvinnor och personer med annat etniskt ursprung är mindre benägna att söka jobb om de inte uppfyller alla kvalifikationer. På Exobe är vi dedikerade till att bygga en inkluderande, inspirerande och mångfaldig arbetsplats. Så om du är exalterad över den här rollen, men din tidigare erfarenhet inte passar perfekt in på arbetsbeskrivningen, uppmuntrar vi dig att ansöka ändå!

Du kanske är den rätta kandidaten för denna eller andra roller på Exobe. Vi rekryterar inte experter vi rekryterar entusiaster! Om du känner att du är rätt person för tjänsten vill vi önska dig varmt välkommen med din ansökan. Personligt brev är inte ett krav hos oss, men kommer naturligtvis läsas om det bifogas.

Ansökan
Du ansöker genom att skicka ditt CV och eventuellt personligt brev till jobb@exobe.com. Ange ”Power Platform” i ämnesraden. För frågor om tjänsten kontakta Magnus Göransson.

 

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden
Samtycke(Obligatoriskt)