pexels-andrea-piacquadio-845451_Cropped

Vi söker en duktig Microsoft 365 specialist med erfarenhet från utveckling i Microsoft 365. Du kommer jobba tillsammans med ett gäng av Sveriges vassaste specialister inom Microsoft Cloud och delaktig i att utveckla nya koncept och tjänster för våra kunder. Just nu är det mycket fokus på att hjälpa våra kunder med att lyfta deras befintliga digital workplace och intranät till nästa nivå med hjälp av Microsoft 365 teknologier.  

VILKA ÄR VIMÖT TEAMET

________________________________________________________________________________

 

Ansvar och arbetsuppgifter   

 • Du kommer tillsammans med seniora Red och Black Belt konsulter jobba i kundprojekt i vårt specialistområde Samarbete med fokus på SharePoint online och hela Microsoft Viva portföljen 
 • Tillsammans med ledande experter kommer du att kunna utvecklas och hjälpa våra kunder med intranät och employee experience lösningar. 
 • I kundprojekt kommer du jobba med konfiguration och utveckling av SharePoint, Yammer, Viva, dokument management, automatisering med mera. Specialistområdet jobbar nära vårt Power Platform specialistteam  

Egenskaper och arbetssätt   

 • Utveckling av lösningar och applikationer baserad på Microsoft 365 med inriktning SharePoint online,  
 • Dokumenthanteringssystem, Governance och informationsarkitektur    
 • Att ha arbetat som konsult  
 • User interfacedesign för till exempel intranät  
 • Utveckling och konfiguration av Microsoft Teams och har viss kompetens för att kunna utveckla i Power Platform (PowerBI, PowerApps, Power Automate)   
 • Följande teknikområden:  
 • Powershell 
    – PnP 
    – Graph API 
    – Azure 
    – HTML/CSS/TypeScript/React 
    – C#  

Du är självmotiverad, kreativ och delar vår passion för kunders framgång genom digitalisering av deras verksamhet och processer. Du är positiv och trygg i din expertis men samtidigt ödmjuk och med en god konsultprofil. Du har en passion för teknik och försöker alltid att hitta sätt att utveckla och lära dig mer. 

Placering: Stockholm, Göteborg, Malmö eller Örebro  

Ansökan   

Du ansöker genom att skicka ditt CV och eventuellt personligt brev till jobb@exobe.com. Ange Microsoft 365 Specialist i ämnesraden. För frågor om tjänsten kontakta Martin Lidholm.

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden
Samtycke(Obligatoriskt)