pexels-andrea-piacquadio-840996_cropped

Har du stenkoll på CSS, Javasscript, .Net och Blazor? Då kanske du är vår nya Frontend-stjärna till vårt team Azure Development & Operations. Teamet levererar moderna lösningar som stödjer och förbättrar våra kunders verksamhet, men arbetar även med att designa och utveckla lösningar och/eller integrationer med andra system.

Förutom att bli en del av vårt vassa team, så erbjuder vi goda möjligheter till att påverka och utforma din roll för att uppnå maximal utveckling. Vi tror att vår bredd av experter skapar en optimal miljö att växa och utvecklas i.

VILKA ÄR VIMÖT TEAMET

 


Vi är Exobe
Vi är en unik organisation som inte tror på gamla arbetsmetoder med hierarkier. Vi är övertygade om att våra medarbetare får energi och är villiga att göra det där lilla extra om de har frihet, flexibilitet, möjlighet att påverka och får vara sig själva - på riktigt!
Exobe är ett konsult- och tjänstebolag med fokus på den digitala arbetsplatsen, digitala möten, digitalt arbetssätt och tjänster inom Microsoft 365 och Azure. Förutom att vara en teknisk spjutspets ligger även fokus på att få med sig människan i förändringen. Devisen är att skapa ett skönare arbetsliv! Vi är en dynamisk organisation där vi är måna om våra kunders behov såväl som våra medarbetares utveckling och ambitioner. Du kommer att arbeta med några av de bästa i branschen och få chansen att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Om tjänsten
Som utvecklare kommer du att ingå i ett team där ni tillsammans ansvarar för att förvalta och vidareutveckla IT-systemen. Du kommer delta i hela utvecklingskedjan och bygga tekniska lösningar för våra slutanvändare som kan vara både interna och externa. Som Frontend utvecklare på Exobe ska du ha ett stort intresse för tekniska lösningar och ha en nyfikenhet och vilja att utvecklas med oss. Det är viktigt att du har ett driv och trivs med att kliva fram i komplicerad problemlösning.

Vem är du?
I vår rekryteringsprocess fokuserar vi på dig som person, inte bara på din erfarenhet. På Exobe värdesätter vi attityd och inställning högre än dina "skills". Fokus ligger helt enkelt inte enbart på att rekrytera färdiga experter utan vi vill rekrytera entusiaster!  Vi värdesätter nyfikenhet och viljan att utmanas och förändras framför tidigare kunskap.

Vi tror att du:

  • har ett stort intresse för CSS
  • är en fena på Javascript och .Net
  • kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
  • har en stor nyfikenhet och intresse för utveckling/programmering

Placeringsort
Idag har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö, men har medarbetare som arbetar från fler orter än så. Vi ser därför inte den geografiska delen som ett bekymmer!

Uppfyllde du inte varje krav? Studier har visat att kvinnor och personer med annat etniskt ursprung är mindre benägna att söka jobb om de inte uppfyller alla kvalifikationer. På Exobe är vi dedikerade till att bygga en inkluderande, inspirerande och mångfaldig arbetsplats. Så om du är exalterad över den här rollen, men din tidigare erfarenhet inte passar perfekt in på arbetsbeskrivningen, uppmuntrar vi dig att ansöka ändå!

Du kanske är den rätta kandidaten för denna eller andra roller på Exobe. Vi rekryterar inte experter vi rekryterar entusiaster! Om du känner att du är rätt person för tjänsten vill vi önska dig varmt välkommen med din ansökan. Personligt brev är inte ett krav hos oss, men kommer naturligtvis läsas om det bifogas.

Ansökan
Du ansöker genom att skicka ditt CV och eventuellt personligt brev till jobb@exobe.com. Ange ”Frontend” i ämnesraden.

 

 

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden
Samtycke(Obligatoriskt)