pexels-linkedin-sales-navigator-1251828_cropped_exobe_förändringledning

Har du erfarenhet av förändringsledningsarbete samt metoder som PROSCI? Har du arbetat med implementering av IT-projekt? Hos Exobe ges du möjlighet att jobba med innovativa och aktuella lösningar inom digitalt arbetssätt. Här får du möjlighet att arbeta fritt under eget ansvar samt möjlighet att utvecklas inom ett mycket aktuellt område.

VILKA ÄR VIMÖT TEAMET

________________________________________________________________________________

 

Ansvar och arbetsuppgifter   

I rollen som förändringsledningskonsult arbetar du primärt för en ökad användning av nya kommunikations- och samarbetslösningar inom Microsoft 365. Du arbetar i projekt med syfte att marknadsföra och driva förändringsarbetet inom kundens verksamhet. Ditt fokus är att synliggöra och optimera nyttan av Microsoft 365 för medarbetare och chefer ute i organisationen hos kunden genom utbildningar, workshops och systematisk marknadsföring av nya lösningar och digitala arbetssätt. Som konsult inom förändringsledning arbetar du minst 80% med dessa kundprojekt och resterande tid arbetar du med Exobes metodikutveckling och din egen fortbildning.  

I rollen är du med och utvecklar Exobes leveranskoncept inom user adoption och förändringsledning. Du får löpande stöd och utbildning för att lära dig Exobes metodik och konsultmannaskap. 

 

Egenskaper och arbetssätt   

  • 1-5 års arbetslivserfarenhet som konsult inom förändringsledning eller liknande arbete
  • Erfarenhet av förändringsarbete inom Microsoft 365, meriterande med implementering av applikationer inom Microsoft 365 
  • Meriterande med kunskap kring metoder att använda inom förändringsledning, exempelvis PROSCI 
  • Goda kunskaper i dokumentation och att skapa presentationsmaterial 
  • Starkt meriterande med erfarenhet av förändringsledning inom IT-projekt 
  • Flytande i svenska och affärsmässig engelska i både tal och skrift

Utbildning   & Erfarenhet

  • Akademisk examen inom HR, ekonomi, pedagogik, marknadsföring eller motsvarande förvärvad erfarenhet 
  • Att du är Microsoft certifierad inom relevant område är meriterande

För att lyckas i denna roll ser vi att du har erfarenhet av implementering av tex ett nytt affärssystem eller liknande förändringsarbete i en organisation. Du besitter en förmåga att vara pedagogisk och har en god retorik som tilltalar andra. Då du arbetar tillsammans med olika personer i projekten ser vi att du är en lagspelare och trivs i dessa sammanhang. Med din sociala förmåga inger du ett förtroende och gillar att bygga relationer. Du har ett sinne för ordning och struktur och delar gärna med dig av dina tidigare erfarenheter och kunskaper. Hos Exobe ges du ett stort utrymme att arbeta fritt med hög arbetsmoral.  

Placering: Stockholm, Göteborg, Malmö eller Örebro  

Ansökan   

Du ansöker genom att skicka ditt CV och eventuellt personligt brev till jobb@exobe.com. Ange Förändringsledare i ämnesraden.
Vid frågor angående tjänsten kontakta Martin Lidholm.

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden
Samtycke(Obligatoriskt)