2022_Feb_Annie_Blogg_Distansarbete

Är du en person som går igång lite extra när du hör någon snacka om Infrastruktur som kod; automatiserad test & release eller Cloud Platform? Då kanske du är vår nya stjärna till vårt team Azure Development & Operations. Teamet levererar moderna lösningar som stödjer och förbättrar våra kunders verksamhet men arbetar även med att designa och utveckla lösningar och/eller integrationer med andra system.

Förutom att bli en del av vårt vassa team, så erbjuder vi goda möjligheter till att påverka och utforma din roll för att uppnå maximal arbetsglädje och utveckling. Vi är övertygade om att vår organisationsform, vår kultur och inte minst människorna som arbetar på Exobe skapar en optimal arbetsplats där utveckling står i fokus.

VILKA ÄR VIMÖT TEAMET

 


Vi är Exobe
Vi är en unik organisation som inte tror på gamla arbetsmetoder med hierarkier. Vi är övertygade om att våra medarbetare får energi och är villiga att göra det där lilla extra om de har frihet, flexibilitet, möjlighet att påverka och får vara sig själva - på riktigt!
Exobe är ett konsult- och tjänstebolag med fokus på den digitala arbetsplatsen, digitala möten, digitalt arbetssätt och tjänster inom Microsoft 365 och Azure. Förutom att vara en teknisk spjutspets ligger även fokus på att få med sig människan i förändringen. Devisen är att skapa ett skönare arbetsliv! Vi är en dynamisk organisation där vi är måna om våra kunders behov såväl som våra medarbetares utveckling och ambitioner. Du kommer att arbeta med några av de bästa i branschen och få chansen att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Om tjänsten
I rollen som konsult inom Azure DevOps kommer du att arbeta med rådgivning, design och implementering både internt och externt. Du håller kontinuerlig kontakt med dina kunder och ser till att leverera efter överenskomna mål. Du jobbar med automatisering, effektivisering och kundanpassningar. Självklart har du kompetenta kollegor som alltid stöttar dig på vägen och kan dela med sig av sina erfarenheter.

Vem är du?
Din personlighet är viktig för oss. Utöver att du trivs i konsultrollen är din attityd och vilja att utvecklas det viktigaste. Dessutom vill du skratta och ha roligt på jobbet – tillsammans ska vi skapa minnen!

Vi söker dig som:

  • har erfarenhet av att utveckla och drifta molnmiljöer
  • har erfarenhet i Azure DevOps och/eller GitHub
  • har erfarenhet Microsoft Azure
  • har arbetat med Datacentermigreringar
  • har tidigare erfarenhet från Molnoptimering
  • kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Placeringsort
Idag har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö, men har medarbetare som arbetar från fler orter än så. Vi ser därför inte den geografiska delen som ett bekymmer!

Uppfyllde du inte varje krav? Studier har visat att kvinnor och personer med annat etniskt ursprung är mindre benägna att söka jobb om de inte uppfyller alla kvalifikationer. På Exobe är vi dedikerade till att bygga en inkluderande, inspirerande och mångfaldig arbetsplats. Så om du är exalterad över den här rollen, men din tidigare erfarenhet inte passar perfekt in på arbetsbeskrivningen, uppmuntrar vi dig att ansöka ändå!

Du kanske är den rätta kandidaten för denna eller andra roller på Exobe. Vi rekryterar inte experter vi rekryterar entusiaster! Om du känner att du är rätt person för tjänsten vill vi önska dig varmt välkommen med din ansökan. Personligt brev är inte ett krav hos oss, men kommer naturligtvis läsas om det bifogas.

Ansökan
Du ansöker genom att skicka ditt CV och eventuellt personligt brev till jobb@exobe.com. Ange ”Azure DevOps” i ämnesraden.

 

 

 

Relaterade inlägg

Vill du vara säker på att inte missa något

Som du märker brinner vi för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin så du inte missar något.

Hidden
Samtycke(Obligatoriskt)