Jobba hos oss

Vi siktar ständigt mot nya höjder och jobbar aktivt för att bli ännu bättre.

Vill du vara med på resan?

Våra värderingar

N


Nyfikenhet

Nyfikenhet är en av de viktigaste egenskaperna vi söker hos en kollega! Nyfiken att testa nytt, nyfiken att lära känna andra och nyfiken att förstå kundens behov. Vi kommer aldrig sluta vara nyfikna för vi vill aldrig sluta utvecklas. 

 

G


Gemenskap

Med en bra gemenskap har man inte bara trevligt på jobbet, det skapar även trygghet. Trygghet att veta att man alltid har någon att fråga och ett gäng som aldrig drar sig för att hjälpa till när det behövs. Med en bra gemenskap skapar vi även minnen för livet. Och glada minnen tillsammans ska vi samla på!

U


Utmana

Vi gillar att utmana oss själva med att prova nya vägar samtidigt som vi vågar be om feedback. När vi leder kunden i förändring vågar vi även utmana för att hitta bättre lösningar. Allt för att hela tiden kunna utvecklas och bli bättre.

Just nu letar vi efter...

Är du nyfiken, vågar utmana gamla sanningar, älskar gemenskapen & är redo för ett nytt äventyr? Då är du rätt person för oss. Kolla gärna in våra annonser eller skicka direkt in en spontanansökan här.

        

 

Våra kontor

kontakt-stockholm@3x

Stockholm

Postadress
Lästmakargatan 14
11144 Stockholm

Visa på Google maps

Norrlandsgatan 22
11144 Stockholm

Visa på Google maps

Kontakt_Kontor_Orebro

Örebro

Kansligatan 1
703 61 Örebro

Visa på Google maps

Kontakt_Kontor_Goteborg

Göteborg

Östra Hamngatan 16
Göteborg

Visa på Google maps

Kontakt_Kontor_Malmo

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
Malmö

Visa på Google maps

Följ oss!

Vi brinner för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Vill du vara säker på att inte missa något, se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin.