User Adoption Lifecycle Mgmt


Molntjänster med löpande uppdateringar är en bekvämlighet som de flesta gillar. Men ständiga uppdateringar innebär också krav på strukturerad user adoption för att realisera värdet av den investering man har gjort i Microsoft 365. Har ni svårt att hinna med ert interna user adoption arbete?

emma-dau-n_4iTY1KmDE-unsplash

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anställda upplever en tsunami av ny teknologi från Microsoft 365 som de oftast inte har tid eller kompetens att ta till sig. Resultatet blir att det finns ett stort gap mellan den teknologi som verksamheten erbjuder till anställda via Microsoft och det som faktiskt nyttjas i det dagliga jobbet av alla anställda. Detta gap kan vi hjälpa med till att analysera och bygga en plan för hur ni stänger gapet..som annars kommer att växa dag för dag.

Molntjänster med löpande uppdateringar är en bekvämlighet som de flesta gillar. Men ständiga uppdateringar innebär också krav på strukturerad user adoption för att realisera värdet av den investering man har gjort i Microsoft 365. Har ni svårt att hinna med ert interna user adoption arbete? User Adoption Lifecycle Mgmt är en abonnemangstjänst som löpande stödjer bolag utifrån tre nivåer: strategiskt, taktiskt och operativt. Våra user adoption experter hjälper er att löpande identifiera, hantera och hålla fast vid goda rutiner för att öka användningen av all teknologi som ni har tillgängligt från Microsoft.

Vad kan ni förvänta er?

Ni träffar regelbundet user adoption experter från Exobe AB och abonnemangstjänsten inkluderar följande aktiviteter:

  • Träffa löpande en PT för ”det nya digitala sättet” att arbeta
  • Tjänsten hjälper till att bygga en handlingsplan, växa och upprätthålla användningen av dina Microsoft 365 tjänster genom att inspirera och vägleda din organisation i en ständigt föränderlig värld
  • Tjänsten syftar till att stödja dig som leder digitalt förändringsarbete för Microsoft 365 tjänster att få  maximal verksamhetsnytta för befintlig investering.
  • Löpande omvärldsbevakning från analytiker och verksamheter som gör liknande satsningar på user adoption
  • Införliva Utbildningsresurser för Microsoft 365 på din egen interna utbildningswebbplats
  • Mäta och dela löpande framgång via KPI:er/PBI Rapport

Vill ni ha mera hjälp kring bredare förändringsledning eller med specifika insatser kring kommunikation, inspiration, utbildning eller uppsättning av ett championsnätverk, kan vi erbjuda resurser och insatser som komplettera tjänsten. Dessa erbjudas i separat offert. Exobe levererar abonnemangstjänsten User Adoption Lifecycle Mgmt till en fast månadskostnad.

Pris: Från 30.900 kr per månad

User Adoption Lifecycle Mgmt •

På Exobe hjälper vi er att ta nästa steg mot moderna digitala verktyg & arbetssätt. Vi följer med på er resa mot ett tryggare och skönare arbetsliv. Fyll i formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.

Hidden

Utvalda insikter

Följ oss!

Vi brinner för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Vill du vara säker på att inte missa något, se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin.