Hybrid Workspace Manager


På Teamsdagen under passet "Sätt distansdeltagaren på första raden" presenterade Fredrik Blid och Annie Petersson förslag på hur vi gör hybridmöten lika bra för de som sitter på distans som för dem i mötesrummet.

Men hur kommer vi dit? Hur går vi tillväga för att säkerställa att parametrar som ljus, ljud, kring-miljö och interiör samspelar för en jämlik mötesupplevelse? Och vem ansvarar för helheten både under design-, implementations- och förvaltningsfasen?

proxyclick-visitor-management-system-BgT-ZKC6WA4-unsplash

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla behöver en Hybrid Workspace Manager

Under ett webinarie den 25 november 2022 gick de djupare på ämnet under 25 minuter:

  • Varför behövs en Hybrid Workspace Manager och vilka problem löser hen?
  • Hur får vi en Hybrid Workspace Manager på plats i organisationen?

Eftersom intresset är så stort har vi valt att sätta ihop en paketerad workshop för er som är sugna på att komma igång med "Hybrid Workspace Manager" direkt.

Workshop

Under en halv dags workshop går vi igenom vilka steg din organisation behöver ta för att få en helhetsbild av era mötesytor med holistisk bild över ljud, ljus, interiör och teknik i mötesrummen. Vi ser över processer inom inventering, design, inköp, implementation, support, förvaltning och user adoption. Därefter skapar vi en skräddarsydd framtidsplan utifrån era förutsättningar. Låter det intressant. Anmäl då ditt intressse så tar vi kontakt. 

Fastpris: 20 000 SEK

Hybrid Workspace Manager •

På Exobe hjälper vi er att ta nästa steg mot moderna digitala verktyg & arbetssätt. Vi följer med på er resa mot ett tryggare och skönare arbetsliv. Fyll i formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.

Hidden

Jag vill veta mer om ämnet!

Hur kan jag förbereda mig? På Teamsdagen under passet "Sätt distansdeltagaren på första raden" presenterade Fredrik och Annie förslag på hur vi gör hybridmöten lika bra för de som sitter på distans som för dem i mötesrummet. Om du missade detta eller bara är sugen på en liten förberedelse eller uppfräschning i ämnet så hittar du inspelningen här.

Utvalda insikter

Följ oss!

Vi brinner för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Vill du vara säker på att inte missa något, se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin.