Människa & Teknik

Vi har blivit ännu vassare – tillsammans! Vi på Altitude 365 och Uclarity gillar samarbeten så mycket att vi har gått ihop och blivit Exobe. Resultatet? Ännu bättre verktyg för digitala samarbeten för dig och dina kollegor – för ett tryggare och skönare arbetsliv.

Teams telefoni
Power Platform
M365 Compliance
Cyber Security Lifecycle Mgmt
Hybrida arbetsplatser​
bruce-mars-8YG31Xn4dSw-unsplash

Teams telefoni


Med Microsoft Teams som den centrala punkten i den digitala arbetsplatsen tittar många företag på att lägga till fler arbetsprocesser i ett och samma verktyg.

Vårt erbjudande

patrick-tomasso-fMntI8HAAB8-unsplash

Power Platform


Användandet av low code/no code plattformar ökar varje år och 60% av interna applikationer spås skapas av denna teknik redan om 2025. Hur ska vi lyckas förenkla och effektivisera vår vardag och stödja hela verksamhetsprocesser genom att nyttja de verktyg som vi redan har tillgång till i Microsoft 365 och Power Platform?

Vårt erbjudande

charlesdeluvio-Lks7vei-eAg-unsplash

M365 Compliance


Verksamheter får fler och fler regelverk att följa och leva upp till.

Med ett flexibelt sätt att arbeta samt hybrid och multicloud infrastruktur behövs mer kartläggning och kontroll av var informationen behandlas och delningen av den.

Vårt erbjudande

brooke-cagle-WHWYBmtn3_0-unsplash

Cyber Security Lifecycle Mgmt


Cyberattackerna fortsätter att öka lavinartat men trots detta är många nordiska företag alldeles för dåligt rustade. Exobe är experter inom området och kan hjälpa er att höja cybersäkerheten redan idag.

Vårt erbjudande

2022_Feb_Annie_Blogg_Distansarbete

Hybrida arbetsplatser​


Undersökningar visar att mellan 50-70% önskar fortsätta arbeta både från hemmet och kontoret, så kallat hybrid-arbete. Hur tar vi som företag ställning till detta? Hur anpassar vi kontor och arbetsplatser och inreder för ”de på andra sidan”?

Vårt erbjudande

Vi tar er hela vägen in i mål

Vad betyder det? Jo, en licens och en teknisk installation tar er bara en liten bit på vägen. Människor och processer är alltid unika. Ska ni lyckas få effekt av de investeringar ni gör i den digitala arbetsplatsen behöver ni någon som kan följa er på vägen och anpassa efter era förutsättningar. Från en grundläggande säker infrastruktur till att slutanvändarna faktiskt hittar sitt eget värde i att använda nya digitala verktyg. Vi kan hålla er i handen, hela vägen. Låter det bra?

LÄS MER OM VAD VI ERJUDER

We are leading edge •
Working at Exobe

Aktuellt

Följ oss!

Vi brinner för att dela med oss av våra erfarenheter, nyttiga lärdomar och spaningar ut i exosfären. Vill du vara säker på att inte missa något, se till att följa vårt nyhetsbrev eller vårt flöde på Linkedin.